Elektrische rijwielen kopen bij Fast & Furious

Je kent de naam Fast & Furious waarschijnlijk wel van de actiefilms, en wellicht ook als de naam van een populaire online scooterspeciaalzaak. Maar wist je dat je bij Fast & Furious ook terecht kunt voor elektrische rijwielen ofwel eBikes? Dit zijn fietsen met hulpmotor, je kunt in de webshop elektrische rijwielen kopen van verschillende merken, in verschillende modellen en voor uiteenlopende prijzen. Om je alvast een beetje wegwijs te maken om de keuze tussen al deze elektrische fietsen wat eenvoudiger te maken, hebben we op deze pagina de voornaamste zaken vast onder elkaar gezet.

 

Bekijk het complete assortiment elektrische rijwielen in de online webshop van Fast & Furious. Je vindt hier zeker wat je zoekt, en goedkoper dan bij de fietsenwinkel in de buurt.

 

Wat zijn elektrische rijwielen?

Je kunt ze elektrische fietsen noemen, eBikes of elektrische rijwielen, het betekent hetzelfde; een fiets met een speciale hulpmotor om trappen lichter te maken. Je moet wel zelf trappen, daarmee is er geen rijbewijs of kenteken aanvraag nodig. De moderne eBikes voor zowel dames als heren lijken veel op normale fietsen, de motor en accu zitten haast onherkenbaar verstopt. Daarentegen kun je vaak vele tientallen kilometers afleggen op één acculading.

 

Let op de locatie van de motor

De meeste elektrische rijwielen die je kunt kopen hebben een motor in het voorwiel, sommige achter en er zijn ook eBikes met de motor bij de trappers. Die laatste categorie is wel wat duurder in aanschaf, het rijcomfort ligt dan weer iets hoger. Er zijn ook motoren die je ondersteuning geven wanneer je loopt met de fiets aan de hand.

 

Dames of heren elektrisch rijwiel kiezen

Er zijn elektrische rijwielen voor dames, heren en er bestaan ook enkele unisex modellen voor zowel mannen als vrouwen. Naast de tussenstang moet je ook letten op de hoogte van het frame. Op de website van Fast & Furious kun je een tabel vinden van de maten. Naast dames en heren elektrische rijwielen zijn er ook speciale modellen zoals mama eBikes en fietsen met een lagere instap voor mensen met een verminderde bewegingsvrijheid.

 

Elektrisch rijwiel leasen of kopen?

Als je liever niet kiest voor een goedkoop budget merk, maar je wilt ook niet teveel geld in één keer uitgeven kan een eBike leasen voor jou een interessante optie zijn. Wanneer je twijfelt tussen een goedkoper en een duurder model is het doorgaans beter om voor de luxere optie te kiezen. Je rijdt er lang mee, de hogere kosten wegens vaak niet op tegen het extra rijgenot door de jaren heen.

 

Elektrische rijwielen kopen online

Kun je veilig elektrische fietsen kopen in een webshop? Fast & Furious heeft al jarenlang ervaring met de online verkoop van scooters, eBikes zijn dan een logische vervolgstap. Online kun je vaak goedkoper terecht, met veel informatie in de webshop en een uitstekende service als je vragen hebt. Betalen gaat heel eenvoudig en heel veilig, en je kunt dus ook kiezen voor een elektrisch rijwiel leasen.

 

Twijfel je tussen een elektrisch rijwiel kopen of leasen? Bekijk de verschillen en voorwaarden in de Fast & Furious webshop en maak zelf jouw keuze.