Grote verschillen in regenkleding

Het verschilt nogal of je zo nu en dan eens fietst (de zgn. ‘mooi weer fietsers’) of dat fietstochten dagelijkse kost voor je zijn. Degenen die iedere dag weer op de fiets zitten (woon-werk fietsers) zullen niet snel een goedkope parka-regenjas kopen. Deze ondingen die je bij winkels als Xenos kunt kopen hebben slechts één opening bij de hals. Verder fladdert het ding los rond je lichaam tijdens het fietsen. Zodra serieuze weersomstandigheden zich aandienen, als een hoosbui gepaard met stormwinden, dan heb je er helemaal niets aan. Dergelijke leuk ogende regenjassen vormen eerder een bron van irritatie op de fiets.

Beste regenjassen

Eén van de beste regenjassen/ regenpakken zijn die van het merk AGU. Ervaren fietsers zijn ermee opgegroeid. Koop je een regenpak, dan koop je een AGU. Door de geïntegreerde openingen kan je lichaam ademen, zonder geheel bezweet aan te komen op de plek van bestemming. De regenpakken en jassen zijn zo ontworpen dat de fietser een optimaal gebruiksgemak heeft.

Trends

De trendy damesregenjassen van het merk Happy Rainy Days zijn geweldig. Ditmaal geen typische regenjassen waarmee de standvastige fietser zich door het slechte weer heen bijt, maar uiterst hippe en kleurrijke, waterdichte trenchcoats. Hiermee wil je zomer en winter voor de dag komen: Happy Rainy Days zorgt werkelijk voor een top collectie in de sfeer van Didi, voor kenners onder ons.