Stella Vicenza

Stella Vicenza
Een elektrische fiets voor heren die van comfort en gemak houden. Dat is de beste omschrijving die je aan de Stella Vicenza kan geven. Het is daarom ook een fiets die je op elk moment van de dag goed kunt gebruiken. Ook handig na een avondje uit met vrienden. Zo kom je snel en veilig thuis. Dat heeft vooral ook te maken met de pluspunten van deze fiets. Kies je voor dit model, dan kies je voor een aantal belangrijke voordelen. De Vicenza heeft om die reden ook goed gescoord in verschillende tests. Dit zegt veel over de mogelijkheden.

In het oog houden
Het leuke aan de Stella fietsen is vooral dat je als man overal het oog op kunt houden. Dat komt door het Swift Display. Hier staat alles op wat je wilt weten, en meer. Het display is zo uitgebreid, je kunt er zeker van zijn dat je fietsprestaties erdoor vooruit zullen gaan. Snelheid, gereden kilometers, stand van de motor, alles is gemakkelijk af te lezen. Dat komt vooral ook door de mooie grote letters en cijfers. Dat zorgt ook dat je veel meer van je rit kunt genieten. Je hoeft namelijk niet langer naar je display te turen om alle informatie in je op te nemen. Zo maak je de beste en meest ontspannende tochtjes op je e-bike.

Lekker sportief
Door bijvoorbeeld het versnellingssysteem, maar ook door de motor die in verschillende standen te zetten is, kan ook jij een sportieve fietser worden. Dat is wat de Stella Vicenza doet. De fiets is ervoor gemaakt om lekker door te rijden. Wanneer dit even wat lastiger wordt, dan biedt de ondersteuning uitkomst om over dat moeilijke moment heen te komen. Daardoor zijn lange ritten in je vrije tijd gemakkelijker te maken, maar kan je ook snel even een boodschap gaan doen op de fiets. De juiste stand is altijd zo gevonden.

Kwaliteit van het hoogste niveau
Natuurlijk wil je een e-bike waar je vooral op kunt rijden en waar niet voortdurend van alles aan gedaan moet worden. Weinig onderhoud en reparaties is wat je dan wenst. Daarom is het goed om te weten dat de Stella Vicenza is samengesteld uit onderdelen van topkwaliteit. Van de remmen tot het slot en van de banden tot het frame. De fiets is daardoor licht in gewicht, veilig in gebruik en vooral ook duurzaam en onderhoudsarm. Het is natuurlijk niet voor niets zo dat juist dit model goed scoort op deze punten in de verschillende tests van elektrische fietsen. Via Fietsvergelijkers kun je alle Stella prijzen vinden van alle modellen!